Авторизация

Як відкрити аптеку або аптечний кіоск?

Як відкрити аптеку або аптечний кіоск?
Як відкрити аптеку або аптечний кіоск?

Реалізація лікарських препаратів в плані економіки - це та ж сама торгівля. Власник має на меті отримання прибутку, дотримуючись при цьому чинних законів і підзаконних актів. Ось тільки закони для функціонування фармацевтики прописані з урахуванням специфіки даної галузі. Адже вона безпосередньо стосується здоров'я громадян.


Будемо виходити з того, що питання, як відкрити аптечний кіоск, задає не підприємець, який займався до цього виробництвом електричних лампочок. Для відкриття аптеки необхідно мати освіту, яка відрізняється від суто технічної.


Вимоги до відкриття аптеки регламентовані і досить суворі. Перше, про що повинен потурбуватися власник, - як отримати ліцензію на відкриття аптеки. Ліцензування - необхідна умова навіть для відкриття аптечного кіоску. Для детальнішого ознайомлення з процедурою Ви можете перейти на сторінку http://ur-consul.com.ua/.


Скільки коштує ліцензія для відкриття аптеки або аптечного кіоску, багато в чому залежить від того, яку фірму для надання послуг з відкриття аптеки ви виберете. Сама ліцензія на відкриття аптеки, вартість якої ви вносите на рахунок Міністерства охорони здоров'я, не перевищує 6000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Офіційна ліцензія повинна містити наступні основні пункти:


- адреса аптеки;
- її назва;
- номер ліцензії та дату внесення до реєстру.


Причому папери, необхідні для аптеки, збігаються з тими, що потрібні для відкриття аптечного кіоску:


1. статут і установчий договір;
2. свідоцтво про державну реєстрацію;
3. виписка з Єдиного державного реєстру;
4. свідоцтво про постановку на облік в податковому органі;
5. накази про призначення головного бухгалтера і завідувача (генерального директора, керуючого);
6. документи, що підтверджують право на використання приміщення.


Всі вони повинні мати нотаріальне завірення. Особливі вимоги пред'являються до персоналу. Дипломи, нотаріально завірені сертифікати, копії трудових книжок, завірені печаткою фірми, надаються в загальному пакеті на отримання сертифіката. Стаж роботи для представників профільних спеціальностів повинен становити не менше п'яти років.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?