Авторизация

Кредитна карта Альфа Банк: як оформити за 5 хвилин

Кредитна карта Альфа Банк: як оформити за 5 хвилин
Кредитна карта Альфа Банк: як оформити за 5 хвилин

Кредитна карта Альфа Банк - це банківська картка, яка дає своєму власникові ряд переваг: покупки в інтернеті, розраховуючись за покупки в гіпермаркетах і магазинах, при нестачі грошових коштів отримати додатковий ліміт грошей з безкомісійною оплатою в 55 днів!


Карта кредитна Альфа-Банку GOLD - це функціональний платіжний інструмент, який спростить і полегшить ваше життя, тому що буде підстраховувати вас. Ви навіть можете не користуватися нею, але якщо раптом потрібні будуть гроші, а з собою немає, то картка буде дуже до речі!


Як оформити кредитну карту Альфа-Банк онлайн

Використання банківської карти дозволить вам економити багато часу, але для цього вам спочатку потрібно її оформити. Обробка запиту здійснюється як і замовлення через інтернет, це виглядає пріблізітелно так:


1. Переходите на сайт Альфа-Банк
2. Заповнюєте і відправляєте заявку
3. Натискаєте відправити заявку
4. Чекаєте відповіді від банку чи отримуєте карту у відділенні або з доставкою додому.
5. Рішення ви отримаєте приблизно через 15-30 хвилин після відправки заявки. Також, вам карту можуть доставити додому, в принципі такого більше ніхто з банків не пропонує.


Детальніше про процедуру оформлення карти Альфа Банку за 5 хвилин можна прочитати за посиланням - http://onlinecredit.in.ua/kreditnaya-karta-alfa-bank.


Документи для оформлення кредитки

Так як картки кредитні від Альфа Банк є одними з найкращих в Україні, то для їх отримання потрібен мінімальний набір документів:


- дані з паспорту: зазвичай сканують всі сторінки;
- ІПН: теж роблять скан;
- якщо офіційно працевлаштовані, тоді можете вказати Назву компанії та контакти: це дозволить вам збільшити ваш кредитний ліміт.


Як робити покупки з кредитною карткою Альфа Банк

Кредитна карта завжди допоможе вам придбати те. на що у вас постійно не вистачало грошей. Також, якщо вам потрібна готівка терміново, картка вас виручить і ви легко знімите гроші в будь-якому банкоматі (тільки краще це робити в альфабанківському, тому що комісія, тоді буде менше).


Ви зможете оплачувати послуги і товари:


- по всій Україні в магазинах і супермаркетах;
- на автозаправках при заправці;
- в ресторанах, кінотеатрах, кафе, барах, нічних клубах, курортах;
- в аптеках і т.д.;
- в оффлайн і онлайн магазинах від техніки до дріб'язку.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка