Авторизация

Спортивний препарат Нандролон Деканоат та його властивості

Спортивний препарат Нандролон Деканоат та його властивості
Спортивний препарат Нандролон Деканоат та його властивості

Нандролон Деканоат це достатньо відомий стероїдний препарат. Його приймають спортсмени в усьому світі вже досить довгий час. Анаболік Нандролон Деканоат вважається найефективнішим стероїдом, навіть якщо порівнювати з усіма тестостеронами. Крім того, препарат Нандролон Деканоат не викликає такі побічні ефекти, які досить часто виникають під час прийому анаболіків.


Препарат Нандролон Деканоат досі використовують в медицині для лікування такої хвороби як дистрофія, а також Нандролон Деканоат призначають пацієнтам для відновлення після інфарктів, операцій і різноманітних травм. Професійні спортсмени приймають Нандролон Деканоат, щоб за короткий час мати помітну м’язову масу. Спортсмени, котрі мають схильність до швидкого набору м’язової маси за короткий період можуть набрати більше ніж вісім кілограм якісних м’язів. Приймаючи Нандролон Деканоат, купити який можна на сайті http://steroids-shop.com.ua/product/249/, професійні спортсмени також мають можливість тренуватись в більш інтенсивному ритмі, тому що в них з’являється більше енергії. Крім того, препарат Нандролон Деканоат повністю нейтралізує болі в м’язах, суглобах, кістках. Нандролон Деканоат приймають деякі професійні спортсмени тільки із-за ефекту знеболювання, особливо ті, що мають проблеми з колінами, ліктями, щоб періодичний біль не заважав тренуватися в звичному режимі. Ще одним великим плюсом стероїда Нандролон Деканоат є те, що його прийом знижує можливість руйнування м’язів, блокує рецептори кортизолу, також він підвищує гемоглобін, і мінімізує ймовірність втрати кальцію.


Більшість професійних спортсменів обирають для себе саме стероїд Нандролон Деканоат тому що він не шкідливій для печінки. Нещодавні наукові дослідження це підтверджують, навіть якщо приймати Нандролон Деканоат на протязі багатьох років печінці це не шкодить.


Все ж варто відзначити, що іноді прийом препарату Нандролон Деканоат викликає появу побічних ефектів. Частіше за все це підвищений тиск, головний біль, підвищення лібідо, кровотечі в носа, рани довго не заживають, знижується вироблення власного тестостерону, затримка води в організмі.


Нандролон Деканоат рекомендують приймати не менше ніж 200-600 мг на тиждень, в залежності від ваги спортсмена, протягом 9 тижнів.


Для того, щоб не завдати своєму організму значної шкоди необхідно перед початком прийому Нандролон Деканоат проконсультуватись зі своїм лікарем, і в разі необхідності здати аналізи.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка