Авторизация

Медики Полтавщини – за спорт

Медики Полтавщини – за спорт
Медики Полтавщини – за спорт

Ось вже 13-й рік поспіль на початку осені відбулася обласна спартакіада серед працівників закладів охорони здоров’я Полтавщини. Це свято спорту, здоров’я та краси традиційно для медиків області влаштувала Полтавська обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я України в дитячому оздоровчому таборі «Ромашка», що в смт. Білики Кобеляцького району.


Голова обласної організації Олександр Кувічка привітав всіх, хто теплого осіннього дня зібрався в Біликах: «Цього року ми присвячуємо це спортивне дійство 25-ти річчю Незалежності нашої держави. І знову в спартакіаді беруть участь медики, які досить добре розуміють, яким важливим є ведення здорового способу життя, зокрема – постійні заняття фізичною культурою та спортом. Вони власним прикладом надихають мешканців полтавського краю на нові звершення. Бажаю всім успіхів на благо процвітання рідної України, а головне – миру!»


Традиційно спартакіада медиків проводиться спільно зі спортивним товариством «Спартак», знамена якого майоріли поряд з прапорами закладів охорони здоров’я.


Голова ФСТ «Спартак» Олег Власенко відзначив втіху від енергійного спортивного життя працівників галузі охорони здоров’я області, назвавши медичну спартакіаду найкращою серед подібних галузевих змагань. Він побажав всім, напередодні святкування Дня фізкультурника, постійного підвищення спортивних та професійних результатів. Почесними грамотами ФСТ «Спартак» за вагомий внесок у розвиток фізкультурно-оздоровчої роботи було нагороджено керівників медичних закладів та голів профспілкових комітетів на чолі з Олександром Кувічкою.


Право підняти прапор 13-ої Спартакіади надалося команді-переможиці минулорічної з Полтавського обласного клінічного госпіталю для інвалідів війни у особі начальника Сергія Голубєва та голови профспілки Тетяни Гапон.


Учасники 29-ти команд медичних закладів області стояли струнко під час звучання Державного гімну, рівняючись на Державний прапор України.


До привітань з найщирішими побажаннями приєдналися фундатор оздоровчого табору «Ромашка» Анатолій Натанов та нинішній його директор Василь Калюжний, а також головний лікар Хорольської ЦРЛ Михайло Виноград – кращий керівник закладу охорони здоров’я 2016 року.


Після урочистої частини продовжилися змагання, проведенню яких сприяла чудова сонячна погода та навколишня буяюча природа кобеляцької землі. Відбіркові тури протягом березня-травня відбулися з шахів, шашок, настільного тенісу, волейболу та міні-футболу. Фінальні продовжилися, окрім вище перелічених, гирьовим спортом, легкоатлетичних кросом, стрибками з місця в довжину та перетягуванням канату.


Участі та перемозі команд допомагала бурхлива підтримка вболівальників. Пильною була команда суддів на чолі з головним суддею спартакіади Галина Бурцевою. Протягом декількох годин тривала напружена боротьба, хоча медики-спортсмени розуміють, що головне – не перемога, а участь у змаганнях, здобуття сил та укріплення здоров’я.


А хвилюючий момент оголошення переможців в окремих видах спорту прикрасило ІІІ-тє місце у стрибках в довжину, яке посів головний лікар обласного клінічного онкологічного диспансеру Орест Вовк.


Нагородження у загальнокомандних змаганнях оголосив голова профкому Полтавської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України Олександр Кувічка. Почесне ІІІ-тє місце зайняла команда Миргородської центральної районної лікарні. На ІІ-му місці опинилася команда 3-ої міської поліклініки м. Полтава.


А трійку лідерів, вже традиційно, очолила потужна та завзята команда Полтавського обласного госпіталю для інвалідів війни. Тому честь опустити Державний Прапор України знову випала Сергію Голубєву та Тетяні Гапон, що стало зворушливим моментом закриття 13-ої спартакіади.


ЇЇ проведення в черговий раз довело важливість особистого прикладу медичних працівників у впровадженні принципів здорового способу життя. Саме це сприяє збереженню та зміцненню здоров’я, дозволяє підняти життєвий тонус та успішно протистояти стресам. Отож, учасники з натхненням пішли готуватися до наступних перемог.



Прес-центр Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?