Авторизация

Де дивитися матч "Локомотива"-"Ворскла"?

Де дивитися матч "Локомотива"-"Ворскла"?
Де дивитися матч "Локомотива"-"Ворскла"?

Вже сьогодні одразу два українських клуби зіграють у третьому кваліфікаційному колі Ліги Європи. Трансляції матчів на телеканалах «Футбол 1»/«Футбол 2».


Динамічна Ліга Європи повертається! Сьогодні, 28 липня, два українські представники в цьому раунді кваліфікації зіграють перші матчі в своїх парах. Транслювати матчі дебютантів єврокубків - «Олександрії» - і вже досвідчених бійців - «Ворскли» - будуть телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2».


«Олександрія» буде приймати вдома бронзового призера Хорватії - «Хайдук». Трансляція матчу розпочнеться о 19:25 на телеканалі «Футбол 2», коментатор - Віктор Вацко. А перед матчем, починаючи з 18:30 в студії програми «Футбол LIVE» ведучий Андрій Малиновський і гості студії Олександр Сопко та Володимир П'ятенко обговорять готовність команд та їх шанси на перемогу.


Полтавчани, в свою чергу, зроблять вояж в Загреб, де зустрінуться з місцевим клубом «Локомотива». Трансляція матчу розпочнеться о 19:55 на каналі «Футбол 1». Поєдинок «Ворскли» коментуватиме Роман Тимощук. Відразу після матчу, з 21:55 у програмі «Футбол LIVE» нас очікує докладний розбір обох україно-хорватських протистоянь.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?