Авторизация

Вихованці Кременчуцької виховної колонії успішно закінчили навчальний рік у ВНЗ

Вихованці Кременчуцької виховної колонії успішно закінчили навчальний рік у ВНЗ
Вихованці Кременчуцької виховної колонії успішно закінчили навчальний рік у ВНЗ

Днями для п´ятьох вихованців Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області відбулася значна подія – отримання дипломів кваліфікованого робітника за спеціальністю соціальний робітник.


Протягом 2015-2016 навчального року п’ять засуджених колонії мали можливість за дистанційною формою навчання отримувати
неповну вищу освіту в Полтавському коледжі вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна».


Студенти в онлайн режимі прослуховували курси лекцій, активно приймали участь у семінарських заняттях, відповідально готувалися до здачі сесій, відвідували бібліотеку, працювали з навчальною літературою, користувалися глобальною мережею Інтернет. Під час навчання юнаки показали доволі добрий рівень знань, чим приємно здивували не тільки викладачів, а й адміністрацію колонії.


Для вручення дипломів до вихованців особисто завітав старший викладач кафедри соціальної роботи Сергій Глоба. Цього дня серед хлопців панувала хвилююча атмосфера. Отже отриманий диплом став лише початком подальшого професійного розвитку.


Експериментальна програма з дистанційного навчання неповнолітніх засуджених в поточному навчальному році показала добрі результати. Тому троє вихованців написали заяви на продовження навчання і отримання нового вищого кваліфікованого рівня, а четверо юнаків виявили бажання навчатися вперше та вступити на І курс до університету.



Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?