Авторизация

У Лубнах шукали нелегальні гральні заклади

У Лубнах шукали нелегальні гральні заклади
У Лубнах шукали нелегальні гральні заклади

Фото pl.npu.gov.ua

Працівники Лубенського відділу поліції спільно із представниками Лубенської міськрайонної прокуратури та місцевими журналістами провели спільні заходи на території міста з метою протидії кримінальним правопорушенням у сфері грального бізнесу, - інформує Відділ комунікації поліції Полтавської області.


У ході даного відпрацювання було перевірено приміщення по центральній вулиці міста Лубен, в якому, за інформацією оперативників, можуть надаватися послуги населенню у сфері грального бізнесу.


«За результатами санкціонованого обшуку даного закладу правоохоронцями було виявлено та вилучено у присутності свідків 19 системних блоків, стільки ж моніторів, клавіатур, мишок та іншого комплектуючого приладдя. За допомогою вказаного обладнання могли надаватися послуги у сфері ігрового бізнесу із виходом у всесвітню мережу Інтернет», - повідомив керівник місцевого відділу поліції Олександр Коцар.


Вилучені апарати направлені на проведення експертизи, а даний факт внесений до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом). Санкція даної статті передбачає накладення штрафу у розмірі від 10-ти тисяч до 40-ка тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з конфіскацією грального обладнання.


Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?