Авторизация

Пенітенціарні аграрії Полтавщини продовжують збирати врожай

Пенітенціарні аграрії Полтавщини продовжують збирати врожай
Пенітенціарні аграрії Полтавщини продовжують збирати врожай

Користуючись погожими літніми днями, на підприємствах із сільськогосподарським профілем виробництва Машівської виправної колонії (№9) та Крюковської виправної колонії (№29) управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області повним ходом ведеться комплекс збиральних робіт урожаю 2016 року.


Площа ранніх зернових культур у поточному році склала понад 1700 га. Майже в повному обсязі завершено збирання озимого ячменю. На сьогоднішній день намолочено 475,4 тонн зерна із середньою урожайністю 39,7 центнерів з гектара.


Також підприємства зазначених установ розпочали збирання озимої пшениці. На даний час зібрано 45 % із запланованої площі із середньою урожайністю 36 центнерів з гектара.


12 липня 2016 року з метою перевірки ходу проведення жнивної кампанії керівництвом обласного управління на чолі з тимчасово виконуючим обов’язки начальника управління полковником внутрішньої служби Петром Тітовцем було здійснено виїзд на поля Крюковської виправної колонії (№29). В цілому була надана позитивна оцінка організації роботи по збиранню урожаю.


Жнива тривають і пенітенціарні аграрії Полтавщини готові виконати планові завдання по якісному проведенню збиральних робіт у встановлені агротехнічні терміни.



Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?