Авторизация

У Кременчуці вихованці колонії отримали можливість навчатися в бізнес-школі

У Кременчуці вихованці колонії отримали можливість навчатися в бізнес-школі
У Кременчуці вихованці колонії отримали можливість навчатися в бізнес-школі

Сьомого липня в Кременчуцькій виховній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області для вихованців відкрила свої двері бізнес-школа.


Останнім часом працевлаштуватися будь-якій людині не так легко, тому за ініціативою начальника Кременчуцькій виховній колонії Юрія Величка, саме в літку, у вільний від навчання час, для вихованців установи розпочалися заняття у бізнес-школі. Для проведення занять на постійній основі запросили бізнес-тренера Ларису Голубєву, яка працює із малим та середнім бізнесом у місті Кременчуці.


За спеціально складеною програмою занять вихованцям надана можливість розмірковувати про своє призначення у житті. Програма курсу спрямована на розвиток самодостатньої особистості, формування правильного світосприйняття, вміння вірно оцінювати ситуацію та виважено реагувати на неї за будь-яких обставин.


Даний курс поділений на блоки, кожного заняття якого заплановано на відпрацювання конкретних навичок шляхом рольових ігор та відтворення тієї чи іншої ситуації. На першому занятті хлопці вголос обговорювали один з одним, як вони розуміють призначення особистості і чому дуже важливо його знайти. Півтори години йшла дискусія по обговоренню того факту, що заробляти гроші легше на своїй улюбленій справі.


Із бізнес-тренером є домовленість про те, що на другому занятті вони спробують визначити із великого переліку власних вподобань саме те, з якого почнуть реалізовувати себе після звільнення.



Прес-служба Державної пенітенціарної служби


України в Полтавській області

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка