Авторизация

У міськвиконкомі сьогодні розподіляли матеріальну допомогу полтавцям

У міськвиконкомі сьогодні розподіляли матеріальну допомогу полтавцям
У міськвиконкомі сьогодні розподіляли матеріальну допомогу полтавцям

Міський голова Олександр Мамай провів засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто питання надання матеріальної допомоги тим, хто її потребує. Так, на виконання Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Полтава «Турбота» на 2016 рік, було прийняте рішення «Про виділення матеріальної допомоги».


Відповідно до нього, протягом ІІІ, ІV кварталів 2016 року буде перераховано допомогу восьми членам сімей загиблих в Афганістані воїнів-інтернаціоналістів по 2 тисячі гривень кожному на загальну суму 32 тисячі гривень.


Передбачено перерахування коштів за ІІ квартал 2016 року та протягом ІІІ, ІV кварталів 2016 року двом батькам (опікунам) дітей до 18-ти років (включно), один з батьків яких загинув (пропав безвісти) в районі проведення антитерористичної операції по 1 тисячі гривень кожному на загальну суму 6 тисяч гривень. Протягом цього ж періоду буде надано допомогу трьом членам сімей загиблих ветеранів війни, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення буде перераховано по 2 тисячі гривень кожному на загальну суму 18 тисяч гривень, а також матері дитини до 18-ти років (включно) хворої на фенілкетонурію по 1 тисяча 500 гривень на загальну суму 4 тисячі 500 гривень.


Мешканцям міста за особистими зверненнями буде перераховано допомогу на загальну суму 83 тисячі 500 гривень.


Буде здійснено виплату одноразової матеріальної допомоги двадцяти одному учаснику бойових дій та інваліду війни, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення (за зверненнями) по 1 тисячі гривень кожному на загальну суму 21 тисяча гривень.


Одноразову матеріальну допомогу отримають шістдесят п’ять осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (категорія 1 серія А), з числа учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та потерпілих від Чорнобильської катастрофи (за зверненнями) по 500 гривень кожному на загальну суму 32500,00 32 тисячі 500 гривень.


До Дня пам’яті та примирення і 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні вісімнадцяти учасникам бойових дій та інвалідам війни до 1932 року народження включно (за зверненнями) буде проведено виплату одноразової матеріальної допомоги по 1 тисячі гривень кожному на загальну суму 18 тисяч) гривень.


Двом родинам виділено по 1 тисячі 200 гривень кожній, за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті для надання матеріальної допомоги на поховання учасників бойових дій; учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС І та ІІ категорії; учасників бойових дій та інвалідів війни, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції.


(За інформацією прес-служби Полтавської міськради).

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка