Авторизация

У Кременчуці фінансово підтримають громадські формування, що допомагають поліції

У Кременчуці фінансово підтримають громадські формування, що допомагають поліції
У Кременчуці фінансово підтримають громадські формування, що допомагають поліції

Сьогодні у виконавчому комітеті Кременчуцької міської ради під головуванням секретаря міської ради Юрія Гриценка відбулося засідання робочої групи з питань виконання плану організації практичних заходів Кременчуцького відділу поліції ГУНП в Полтавській області та громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону. Підбивали підсумки I півріччя 2016 року.


Як повідомили представники Кременчуцького міського відділу поліції, протягом звітного періоду представники громадських формувань, зокрема «Фенікс», «ОМОН», «Громадська безпека», «Полтавська сотня», «Українське козацтво» активно допомагали правоохоронцям здійснювати охорону громадського порядку під час проведення загальноміських заходів, охороняти міст через р. Дніпро, проводили спільні рейди з дільничними інспекторами. Ця допомога була вкрай необхідною, оскільки ще триває процес реформування поліції. За 6 місяців спільної діяльності було налагоджено чітку роботу, а також оформлення відповідної документації. Проблемою залишається забезпечення формою членів громадських формувань, які виходять на патрулювання разом із працівниками поліції.


Представники громадських формувань прозвітували в свою чергу і висловили готовність і надалі готові допомагати правоохоронцям.


Секретар міської ради Юрій Гриценко зазначив, що співпраця громадських формувань і поліції є дієвою і перспективною. Міська влада підтримуватиме її й надалі. Він поінформував, що на липневу сесію Кременчуцької міської ради виноситиметься питання про виділення додаткових коштів для фінансової підтримки громадських формувань, які активно допомагають правоохоронцям.


(За інформацією прес-служби Кременчуцької міськради).

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка