Авторизация

Коли дитячі пустощі призводять до пожежі...

Коли дитячі пустощі призводять до пожежі...
Коли дитячі пустощі призводять до пожежі...

Фото v4asno.com

4 червня о 13:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Дружба Решетилівського району в сіннику виникла пожежа, - інформує ГУ ДСНС України у Полтавській області.


Відразу до місця події було направлено відділення 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборці локалізували пожежу о 16:15, ліквідували о 17:40. До гасіння залучалася 1 одиниця техніки та 3 чоловіки особового складу ДСНС, пристосована техніка пожежно-сторожової охорони СТОВ «Обрій» та ФГ «Джерипа».


Вогнем пошкоджено дерев’яну споруду сінника на площі 60 м2 та 4,5 т лугового сіна укосу 2016 р. Врятовано житловий будинок, господарчу будівлю та 5 голів худоби. Причина пожежі – дитячі пустощі з вогнем 7-ми річної доньки власника.


Цього ж дня о 14:40 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в селі Дамаска Зіньківського району в господарчій будівлі виникла пожежа. До місця події було направлено відділення 1-го Державного пожежно-рятувального поста. Вогнеборці локалізували пожежу о 15:25, ліквідували о 16:30. До гасіння залучалася 1 одиниця техніки та 3 чоловіки особового складу. Вогнем знищено господарчу будівлю площею 24 м2 та 0,5 т лугового сіна укосу 2016 року. Врятовано житловий будинок, господарчу будівлю. Причина пожежі – дитячі пустощі з вогнем онука господарки.


Головне управління ДСНС України у Полтавській області звертається до батьків щодо недопущення випадків залишення дітей без нагляду, адже такі дії можуть призвести до трагічних наслідків. Нагадуйте своїм дітям правила пожежної безпеки, не дозволяйте гратися з сірниками, запальничками, легкозаймистими речовинами. Розповідайте про наслідки нехтування елементарними правилами безпечної поведінки.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка