Авторизация

Особливий театр "Дзвіночок" повернувся у Полтаву з Мінська

Особливий театр "Дзвіночок" повернувся у Полтаву з Мінська
Особливий театр "Дзвіночок" повернувся у Полтаву з Мінська

У Мінську з 26 по 29 травня проходив другий Міжнародний фестиваль особливих театрів "Крок назустріч", який проводиться для людей з розумовими, психічними і фізичними вадами розвитку.
Протягом чотирьох днів на сцені будинку культури ім. Шарко виступали 12 особливих театрів з Білорусі, Латвії, Литви, України, Росії та Польщі. Також в програмі фестивалю - круглі столи, майстер-класи та обговорення вистав. Ініціатором проведення фестивалю в травні 2016 виступив ОБЕО "Хесед-Рахама" за фінансової підтримки програми малих грантів Посольства США.

У фестивалі взяв участь особливий дитячий аматорський театр "Дзвіночок" Полтавського навчально-реабілітаційного центру. Побувати у Мінську юним театралам допомогли депутати облради, які зібрали кошти на квитки. Серед них був і голова облради Олександр Біленький, який написав у Фейсбук:

"Спільні зусилля - відмінний результат!

Вже можна привітати аматорський театр "Дзвіночок" з перемогою на Міжнародному театральному фестивалі у Мінську! Наші діти, хоч і були найменшими учасниками, вразили майстерністю всіх - результат диплом з відзнакою! Велика подяка усім депутатам обласної ради, хто взяв участь у забезпеченні поїздки наших дітей на фестиваль!".

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?