Авторизация

Директор Полтавського театру заплатив гроші за невиконаний ремонт

Директор Полтавського театру заплатив гроші за невиконаний ремонт
Директор Полтавського театру заплатив гроші за невиконаний ремонт

Директору Полтавського обласного українського музично-драматичного театру ім. М.В. Гоголя повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених: ч. 1 ст. 366 КК України та ч. 2 ст. 364 КК України.
Тобто, театрального чиновника підозрюють у видачі завідомо неправдивих офіційних документів, зловживанні службовим становищем - умисному, з метою одержання неправомірної вигоди для іншої юридичної особи, використанні службового становища всупереч інтересам служби, що спричинило тяжкі наслідки. Обвинувальний акт затверджений прокуратурою області спрямовано до суду. Про це повідомляє слідче управлінням ГУНП в Полтавській області.

Досудовим розслідуванням установлено, що 21.12.2015 року між театром та будівельною фірмою був укладений договір підряду на капітальний ремонт покрівлі господарчого двору. Генпідрядник зобов’язувався виконати роботи до 31.12.2015. Вартість робіт за договором становила понад 250 тисяч гривень.

У порушення умов договору, упродовж грудня 2015 року будівельною фірмою роботи з капітального ремонту покрівлі господарчого двору театру не виконувались.
25 грудня 2015 року директор театру, не перевіривши відповідність обсягів та переліку виконаних робіт, підписав акті приймання виконаних будівельних робіт. Також він дав вказівку бухгалтеру оформити платіжного доручення на підставі підробленого офіційного документу та направлити його до органів казначейської служби для оплати.

За інформацією слідчого управління, Полтавський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М.В. Гоголя фінансується за рахунок надходжень з обласного бюджету, має самостійний баланс та кошторис. Фінансування театру проводиться на нормативній основі за рахунок коштів обласного бюджету, а також додаткових джерел фінансування.

На єдиному веб-порталі використання публічних коштів можна дізнатися, що за капітальний ремонт покрівлі Полтавського театру було заплачено ТОВ «Спеціалізоване монтажне управління 25» 251 311.69 грн. 28 грудня 2015 року. 11 грудня цьому ж товариству театр заплатив 197 400.00 грн. за будівельно-монтажні роботи по поточному ремонту господарських приміщень.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка