Авторизация

Нардеп від Полтавщини обіцяє, що фірми "Рога і копита" більше не ремонтуватимуть дороги

Нардеп від Полтавщини обіцяє, що фірми "Рога і копита" більше не ремонтуватимуть дороги
Нардеп від Полтавщини обіцяє, що фірми "Рога і копита" більше не ремонтуватимуть дороги

Про це Костянтин Іщейкін написав у Фейсбук , посилаючись на рішення бюджетного комітрту Верховної Ради:

«Зараз на Полтавщині дуже дощить і розмиваються рештки одного з найнебезпечніших маршрутів - з Полтави на Кременчук. Нині йде процес розподілу кредитних коштів на ремонт доріг і Полтавщина має 233 млн. гривень. І є два важливі моменти - важливість напрямку і питання підрядника. Як уже вирішили на виїзному засіданні бюджетного комітету, нардеп, що відповідає за виділення коштів на свій регіон, входить до міжвідомчої групи контролю за виконанням проекту. Також були сформульовані критерії до відбору фірм-підрядників. НЕ МОЖЕ СТАТИ ПІДРЯДНИКОМ ДИВНА ОРГАНІЗАЦІЯ "ВІДРО І БОЧКА", з трьома працівниками у штаті і незрозумілими технічними потужностями. І ФІРМА "РОГИ І КОПИТА" ТЕЖ НЕ МОЖЕ ПЕРЕМОГТИ У ТЕНДЕРІ, хоч як гарно на папері у них не розписані космічні технології, а по факту юридична адреса десь у звичайній квартирі багатоповерхівки на особі, що не підозрює про існування цієї фірми. ФІРМА ПОВИННА МАТИ ТЕХНІЧНІ І КАДРОВІ ПОТУЖНОСТІ, А ТАКОЖ СВОЇМ МАЙНОМ ГАРАНТУВАТИ ЯКІСТЬ РЕМОНТУ! ТОБТО СХОДЖЕННЯ АСФАЛЬТУ З ДОЩЕМ ЧИ СНІГОМ ОБЕРТАЄТЬСЯ НОВИМ РЕМОНТОМ ЗА РАХУНОК ФІРМИ-ВИКОНАВЦЯ!».

Нагадаємо, у квітні депутат Полтавської міськради поділився у Фейсбук інформацією з громадою, що
дороги у Полтаві таки ремонтуватиме саме фірма типу «Рога і копита» – ПП "Будгарант-7" .Ця фірмочка, яке виграло тендер на поточний ремонт вулиць міста на 140 001 516 грн. має юридичну прописку у квартирі, в звичайній багатоповерхівці Харкова.
За інформацією, внесеною до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, статутний капітал приватного підприємства "Будгарант-7" становить… 100 (сто) гривень. Кінцевим бенефіціарним власником значиться Твердохлеб Лариса Миколаївна.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка