Авторизация

Повідомлено про підозру розбійникам, які напали на іноземців у Полтаві

Повідомлено про підозру розбійникам, які напали на іноземців у Полтаві
Повідомлено про підозру розбійникам, які напали на іноземців у Полтаві

Слідчим відділом СУ ГУНП в Полтавській області повідомлено про підозру трьом особам, які 06.02.2016 близько 19.30 скоїли розбійний напад на іноземців у Полтаві.

Розбійники у масках та капюшонах через відчинені вхідні двері проникли до квартири в одному із будинків у центрі міста й напали на громадянина Судану, а також двох громадянок Об’єднаних Арабських Еміратів. Зловмисники погрожували іноземцям ножем й застосували фізичну силу до чоловіка. Вони забрали у своїх жертв IPhone 6s, 500 доларів США, 200 гривень та 200 грузинських ларі й інші речі.

Наразі злочинці перебувають під вартою, їм оголошені підозри у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого: ч.3 ст.187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний із застосуванням насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, або погрозою застосування такого насильства, поєднаний з проникненням у житло). Проводяться слідчі дії для затвердження обвинувального акту та направлення його до суду.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?