Авторизация

У Шишацькому районі зустрілись керівники Полтавщини та "Нафтогазвидобування"

У Шишацькому районі зустрілись керівники Полтавщини та "Нафтогазвидобування"
У Шишацькому районі зустрілись керівники Полтавщини та "Нафтогазвидобування"

Голова обласної ради Олександр Біленький і голова облдержадміністрації Валерій Головко зустрілись з керівником компанії Максимом Тимченком.

Спільно з владою Полтавщини потрібно розробити інвестиційні умови, за яких підприємці готові будуть вкладати кошти у передові технології,зазначив керівник "Нафтогазвидобування".

Голова облради Олександр Біленький переконаний, що саме розвиток територій, на яких ведеться видобування - це ключова база, на якій повинні будуватись умови розробки та використання надр Полтавщини. Наразі налагоджується новий формат співпраці між полтавською громадою і підприємствами галузі. У процесі децентралізації ця взаємодія стане основою для розвитку партнерських відносин нового зразка, які будуть вигідні і громаді, і бізнесу.

Учасники зустрічі зійшлися на тому, що співпрацю потрібно розширяти, зокрема, і з депутатами обласної ради. Домовились наступний візит на підприємство організувати саме для них, щоб представники громади знали можливості і перспективи співпраці компанії "Нафтогазвидобування" з територіями. Наразі підприємство вже запланувало реалізацію соціальних програм за 35 напрямками у Шишацькому, Миргородському і Полтавському районах. Про це повідомляє прес-служба облради.

Голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко своїми враженнями від поїздки поділився у Фейсбуці:

"Як впроваджуються сучасні технології і водночас вкладаються кошти в соціальні проекти сьогодні (21 квітня) разом з головою облради Олександром Біленьким бачили на прикладі підприємства "Нафтогазвидобування". Зокрема, побували на свердловині № 17 Семиренківського родовища поблизу села Ковалівка Шишацького району, чи не найглибшу в Україні. Тут газ видобувається з глибини 6 750 метрів. Мали екскурсію на установку попередньої підготовки газу у селі Семиренки Миргородського району.

З 2014 року підприємство реалізує в Шишацькому та Миргородському районі стратегію соціального партнерства, вкладаючи кошти у ремонт доріг, шкіл, дитсадків, лікарень, закупівлю медичного обладнання. Так, у ремонт доріг торік було вкладено понад 8 мільйонів гривень. У 2016 році планується інвестувати у понад 30 соціальних проектів 12 мільйонів гривень".

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка