Авторизация

У Полтаві судять шахрая, який на мільйон ошукав небагатих мешканців області

У Полтаві судять шахрая, який на мільйон ошукав небагатих мешканців області
У Полтаві судять шахрая, який на мільйон ошукав небагатих мешканців області

20 квітня Київським районним судом Полтави розпочато розгляд матеріалів кримінального провадження, відкритого за фактами понад 100 шахрайських дій, скоєних Віталієм Твардовським на території Полтавської області. Останній перебуває під вартою.

Прокурор Полтавської місцевої прокуратури Григорій Гринь, котрий підтримує державне обвинувачення у суді, повідомив, що досудовим розслідуванням встановлено: протягом 2013-2014-х років більше 100 клієнтів замовили Твардовському виготовлення меблів. Загальна сума збитків, завданих потерпілим, сягає близько одного мільйона гривень.

Найбільше серед ошуканих пенсіонерів та людей невеликими статками. Шахрай приваблював жертв доступними ціни, нижчими за ринкові. Серед потерпілих, за інформацією прокуратури, – мешканці Кременчука, Полтави, Комсомольська, Лубен, Миргородщини та інших районів Полтавщини.

Григорій Гринь зазначив, що відомо про аналогічні факти злочинної діяльності Віталія Твардовського в інших регіонах України. Зокрема, на Харківщині, Дніпропетровщині, а також у Києві та Запоріжжі.


До речі, у І кварталі 2016 року на Полтавщині на 76% збільшилась кількість випадків шахрайства.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?