Авторизация

У Кременчуці шукали та знайшли нелегалів

У Кременчуці шукали та знайшли нелегалів
У Кременчуці шукали та знайшли нелегалів

Фото unian.net

Проводились профілактичні заходи під умовною назвою "Мігрант" з виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території України у Кременчуці тривали з 21 березня по 3 квітня.
Працівники Кременчуцьких підрозділів міграційної служби та Національної поліції України шукали нелегалів у місцях масового скупчення людей – на ринках, вокзалах й за адресами компактного проживання іноземних громадян.

У результаті заходів знайшли 4 нелегалів. Прийнято рішення про їхнє примусове переміщення за межі України. Також, за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні, притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.203 КупАП 12 осіб. Скорочено строк тимчасового перебування 1-му іноземцеві. Серед порушників громадяни Сирії, Йорданії, Азербайджану, Узбекистану та Російської Федерації.

Крім того, притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 205 КупАП 5 громадян України які запросили іноземців в приватних справах, надали їм житлову площу та не вжили заходів із забезпечення їх своєчасної реєстрації.
З порушників міграційного законодавства України до місцевого бюджету стягнуто 6120 гривень штрафу.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?