Авторизация

Миргород попрощався з пам’ятниками комсомольцям

Миргород попрощався з пам’ятниками комсомольцям
Миргород попрощався з пам’ятниками комсомольцям

20 квітня у Миргороді було демонтовано пам’ятники комсомольцям 20- х та комсомольцям 60-х років згідно рішенню сесії Миргородської міської ради та наказу Міністерства культури.

За словами начальника відділу культури і туризму міської ради Лариси Педченко, підготовча робота до виконання закону України про декомунізацію розпочалася восени минулого року. Тоді було проведено громадське опитування щодо подальшої долі пам'яток. Під час обстеження споруд було виявлено, що пам'ятники знаходяться в незадовільному стані і їх потрібно або реконструювати, або демонтувати. Є також висновок експертів, що вони не несуть мистецької цінності і не підлягають музеєфікації. Обидві ці роботи виконали студенти керамічного технікуму, адміністрації якого пропонували пропозицією забрати їх. Однак, через незадовільний стан, не можливо було перевезти їх не пошкодженими, тому прийняли рішення про демонтаж.

На місці комсомольських пам'ятників ок передбачається облаштування зони відпочинку зі сценою для проведення загальноміських заходів.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?