Авторизация

Полтавська школа мистецтв відзначила своє 25-річчя

Полтавська школа мистецтв відзначила своє 25-річчя
Полтавська школа мистецтв відзначила своє 25-річчя

Ювілей Полтавської школи мистецтв "Мала академія мистецтв" імені Раїси Кириченко відзначили 14 квітня у Палаці дозвілля "Листопад". Привітати педагогічний та учнівський колектив прийшли представники обласної влади, батьки вихованців школи, полтавці.

У святковому концерті участь понад тисячу талановитих вихованців закладу. Директор "Малої академії мистецтв" Тетяна Магомедова. зазначила, що колектив Полтавської школи мистецтв та її учні – це велика, дружня сім'я. Діти тут займаються тим, що їм по-справжньому подобається.

У школі наразі навчається близько 1500 тисячі вихованців. Працюють музичне, хореографічне, образотворче, декоративно-ужиткове відділення та театральна студія. Особливістю цієї школи є те, що діти тут можуть починати навчання з 4 років. Кожного року вихованці закладу активно беруть участь в обласних, Всеукраїнських та міжнародних фестивалях та конкурсах.

Міська влада нагородила Подяками та Грамотами викладачів "Малої академії мистецтв" імені Раїси Кириченко за плідну працю, високі творчі здобутки, вагомий внесок у розвиток української культури, духовне збагачення підростаючого покоління та з нагоди 25-ї річниці з дня створення закладу.

Особливим сюрпризом від міської влади для колективу школи мистецтв стала цифрова фотокамера та сертифікат на 80 тисяч гривень для придбання тканини для гуртків.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?