Авторизация

У Кобеляках відкрили пам’ятника землякам, загиблим у війні на сході України

У Кобеляках відкрили пам’ятника землякам, загиблим у війні на сході України
У Кобеляках відкрили пам’ятника землякам, загиблим у війні на сході України

Фото Олег Дубина

Сьогодні, 13 квітня, пам’ятник урочисто відкрили у Кобеляках на Алеї Героїв. Про це повідомляє прес-служба районної ради.

У церемонії відкриття взяли участь заступник голови Полтавської обласної ради Анатолій Ханко, міський голова Олександр Копелець, голова районної ради Володимир Кішінський, виконуюча обов’язки голови районної державної адміністрації Жанна Шевцова, військовий комісар міста Полтави, полковник Олександр Турченко, районний військовий комісар, підполковник Сергій Каплатий, учасники бойових дій з сім’ями, бойові побратими, рідні загиблих, волонтери, жителі та молодь міста.

Ініціатором події стала Кобеляцька міська рада. Юрій Сітяєв, Валерій Мельник, Володимир Вільковський, Дмитро Кіт, Віктор Бабенко, Олександр Чирцов, Віталій Салогуб, Григорій Кошлатий – на пам’ятнику зображено портрети та прізвища 8 загиблих бійців, а також напис "Герої не вмирають".

Право відкрити пам’ятник було надано Олегу Куцеву – командиру "Карпатської Січі" та військовому комісару міста Полтави Олександру Турченко. Молитву за душі загиблих та освячення пам’ятника провів настоятель Свято-Миколаївської церкви протоієрей отець Василій Сверлович, йдеться у повідомленні.

А ось уродженець Кобеляк Олег Дубина у Фейсбуці написав, що пам’ятником був неприємно вражений:

"Сьогодні був присутній у своїх рідних Кобеляках на відкритті пам’ятника загиблим бійцям АТО. Був радий бачити багатьох знайомих та рідних для мене людей, але самим пам’ятником неприємно вражений. Хоча ні… Пам’ятник насправді хороший, а ось "хорошими" я не можу назвати тих людей, які відповідали за його компонування. Справа от в чому. За останніми даними (сподіваюся, остаточними) район втратив 8 своїх синів, зображення 6 з яких помістилися на головній частині пам’ятної споруди. У той час імена двох без зображення (просто імена!) помістили…на задній(!) частині пам’ятника. Розумію, що знак, можливо, був збудований ще до загибелі Григорія Кошлатого та Валерія Мельника, але те, що було зроблено…Якось не по-людськи все це. І тут виникає ще одне питання: а що буде, якщо (не дай Бог!) загинуть ще 3-4 хлопців з району, яким просто не знайдеться вільного місця на пам’ятнику?".

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?