Авторизация

Лубенські чорнобильці знову перекривали трасу

Лубенські чорнобильці знову перекривали трасу
Лубенські чорнобильці знову перекривали трасу

12 квітня, о 10.00 близько 50-ти чоловік перекрили рух автотранспорту на 211-му кілометрі автодороги Київ – Харків – Довжанський у селі Войниха Лубенського району. Про це повідомляє відділ УПД ГУНП в Полтавській області.

Охорону громадського порядку забезпечували 3 інспектори ДПС та 10 поліцейських Лубенського відділу. Правоохоронці організували об’їзд перекритої ділянки дороги для легкового транспорту через місто Лубни.

За попередньою інформацією, громадськість вимагає від уряду держави виплати пенсійних забезпечень та повернення пільг чорнобильцям.

Нагадаємо, що акції лубенських чорнобильців уже стали традиційними. У січні та березні 2016 року лубенці- учасники ліквідації аварії на ЧАЕС вже перекривали автотрасу, вимагаючи повернення передбачених законом пенсій і пільг. Останнє перекриття траси відбувалося 5 квітня цього року.

До речі, лише вчора, 11 квітня, керівники району зустрілися з головами первинних чорнобильських організацій у рамках відзначення 30-х роковин аварії на ЧАЕС. Говорили про соціального захист, пенсійне забезпечення та медичне обслуговування осіб, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС. Про це повідомила прес-служба Лубенської райдержадміністрації. У засіданні брали участь в.о. голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко, голова районної ради Григорій Угляниця, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Сергієнко, голова правління районної організації ВГО "Союз Чорнобиль України", депутат районної ради Василь Куксань, заступники голови районної чорнобильської організації Василь Силка та Микола Чудак.

Зокрема в.о.голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко нарикінці зустрічі зазначив, що не все можливо вирішити на місцях. Однак, все, що залежить від районної влади, на сьогодні вирішується.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка