Авторизация

За поставку несправжнього сиру в дитсадки Полтави відповідатиме постачальник

За поставку несправжнього сиру в дитсадки Полтави відповідатиме постачальник
За поставку несправжнього сиру в дитсадки Полтави відповідатиме постачальник

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Нацполіції викрили факт поставки до дошкільних закладів Полтави продуктів, що не відповідають нормам ДСТУ. Замість сиру на стіл дітей відправлявся молоковмісний продукт. Відкрито кримінальне провадження.

У грудні 2015 року, за результатами проведення відкритих торгів із державних закупівель, між виконавчим органом та певним товариством було укладено низку договорів. Один із них стосувався поставки продуктів харчування до десятка учбових закладів м. Полтава.
Працівники УЗЕ Нацполіції встановили, що директор товариства, з метою власного збагачення, здійснює закупівлю продуктів, які не відповідають сертифікатам якості та встановленим вимогам ДСТУ. Згідно висновку експерта, сир не відповідає вимогам якості та являвся молоковмісним продуктом.

Прокуратурою Полтави за матеріалами Управління захисту економіки відкрито кримінальне провадження за статтею 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюється сума збитків.

Виявлене правопорушення тягне за собою кримінальну відповідальність: штраф до 250-ти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або до 3-х років обмеження волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до 3-х років.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?