Авторизация

Справу про наїзд міського голови Полтави на депутата міськради поновлено

Справу про наїзд міського голови Полтави на депутата міськради поновлено
Справу про наїзд міського голови Полтави на депутата міськради поновлено

Фото Громадське.Полтава

Радісною новиною у Фейсбук поділився Олександр Шамота, якого пан Мамай 10 липня 2015 року "покатав" на капоті автівки, тікаючи від мітингарів, що протестували проти підняття тарифів на проїзд, з-під стін будівлі міськради.

Депутат повідомив:"Сьогодні, суддя Октябрського районного суду м. Полтава Січіокно, задовольнила мою скаргу на дії прокуратури, яка за підписом Безцінного слідчого закрила справу по наїзду Мамая на людей минулого літа! Справу поновлено!!! Доречі Безцінного прокурора в суді не було".

Старший слідчий слідчого відділу прокуратури Полтавської області І.В. Безцинний 30 листопада 2015 року підисав постанову про закриття кримінального провадження. Як стверджує Олександр Шамота, йому про це не було повідомлено і він довідався лише з відповіді на запит нардепа Сергія Капліна до прокуратури у лютому цього року. Кримінальне провадження було закрите у зв’язку начебто в діях Олександра Мамая ознак складу кримінального правопорушення.

Своє рішення спямувати автівку на людей Олександр Мамай у липня минулого року пояснив тим, що злякався за своє життя та перебував у стані аффекту.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?