Авторизация

Від зловмисників на Полтавщині страждають літні люди

Від зловмисників на Полтавщині страждають літні люди
Від зловмисників на Полтавщині страждають літні люди

Зокрема, про два такі випадки повідомляє сьогодні Гадяцький відділ поліції. Саме туди цими днями надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл району шахраї ошукали 84-річного чоловіка.

До будинку дідуся завітали дві жінки. Представившись працівниками пенсійного фонду, вони розповіли про проведення "грошової реформи" і про те, що найближчим часом грошовою одиницею нашої держави буде євро і прийшли вони в останній день коли проводиться перерахунок грошей у громадян, щоб потім обміняти їх на євро та долари, адже гривні видаляють з обігу. Пенсіонер повірив та дістав зі схованки свої збереження на "чорний день" - 19 тисяч гривень. Жінки переписували номери купюр, поклали гроші до пакету, при цьому підмінивши їх на інший пакет, який і передали потерпілому. Після того як шахрайки покинули оселю, пенсіонер заглянув до пакету, а там – чисті аркуші паперу. Наразі правоохоронці розшукують зловмисниць.

А от крадія, який поцупив з господи 83-річної мешканки одного з сіл району мотоцикл, гадяцькі правоохоронці вже знайшли. Ним виявився 36-річний односелець потерпілої, який уже притягувався до кримінальної відповідальності.

Спочатку зловмисник проник на подвір’я заявниці та з деревообробного станка (циркулярки), демонтував і викрав електричний двигун, повідомив заступник начальника Гадяцького ВП – начальник кримінальної поліції Роман Світельський. А наступного дня знову пробрався до господарства пенсіонерки викрав несправний мотоцикл. Його віно намагався збути його своїм знайомим. Але придбати транспортний засіб без документів охочих не знайшлося і тоді чоловік сховав його неподалік свого господарства".

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка