Авторизация

ПЗМС вдруге в сезоні перемагає "Біличанку"

ПЗМС вдруге в сезоні перемагає "Біличанку"
ПЗМС вдруге в сезоні перемагає "Біличанку"

Футзалістки полтавської команди ПЗМС здобули надважливу перемогу над ірпінською "Біличанкою-НПУ".

Уже в першому таймі підопічні Миколи Кудацького змогли забити у ворота суперника три м’ячі. Капітан нашої команди Валерія Єрмоленко вдало зіграла на добиванні. Маргарита Мочалова спочатку вразила ближній кут воріт "Біличанки-НПУ", а потім реалізувала дабл-пенальті.

Уже на першій хвилині другого тайму Ірина Гавриш, вийшовши сам на сам з воротарем, довела рахунок до 4:0. І лише після цього лідер ірпінської команди Ірина Дубицька змогла "розмочити" рахунок.

ПЗМС не став грати на утримання досягнутого результату, за що і був винагороджений ще двома голами. Відзначилися Валерія Єрмоленко (з пенальті) і Таїсія Бабенко.

Гол гостей на останній хвилині матчу вже нічого не вирішував і тільки сформував остаточні цифри у матчевому протоколі – 6:2.
Полтавки зробили дуже впевнений крок до здобуття бронзових нагород, хоча ще і не втратили теоретичні шанси на срібло. Багато чого проясниться у наступному турі, коли ПЗМС вдома зіграє з дніпропетровською "Злагодою", а "Біличанка-НПУ" протистоятиме київській команді "IMS-НУХТ".

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка