Авторизация

У Полтаві пройде відкритий концерт одного з музичних символів Євромайдану

У Полтаві пройде відкритий концерт одного з музичних символів Євромайдану
У Полтаві пройде відкритий концерт одного з музичних символів Євромайдану

Листівка дизаиМ†нера Іллі Стронґовського

8 квітня о 18:00 біля Білої Альтанки один з музичних символів Революції Гідності Piano Extremist дасть вуличний концерт неокласичної музики.

Майже два останні роки композитор та виконавець із псевдонімом Piano Extremist грає у жанрі "історична неокласика" по містами України, в тому числі і в зоні бойових дій (за 2 роки більше 150 концертів). Композиції він виконує на своєму електромеханічному піаніно, подарованому для виступів у АТО другом.

Piano Extremist - це хлопець на ім’я Богдан, який брав активну участь у Революції Гідності. Виконавець був тим, хто зіграв на Хрещатику твір італійського композитора Людовіко Ейнауді "Nuvole bianche" у балаклаві та бронежилеті. Це відео наразі має 735 тисяч переглядів.
Про музиканта писали іноземні журналісти та блоґери з різних видань, наприклад "The Huffington Post", "Reuters".
Восени 2014 року піаніст почав давати концерти в зоні АТО для мирних жителів і військових. Дебютний альбом музиканта "Захист вільних сердець" присвячений Україні і її героям.

У вересні 2015 року він підтримав блокаду Криму на Чонгарі разом з кримськими татарами, представниками "Правого сектору" та батальйону "Азов". Деякий час він грав з шевроном "Дніпро-1", адже саме люди з цього батальйону стали його друзями і побратимами після Майдану.


У Полтаві пройде відкритий концерт одного з музичних символів Євромайдану

Знімати балаклаву Piano Extremist не планує, адже, як говорить сам, "краще бути справжнім у масці, ніж без маски носити маски":

Важливо те, що я граю, а не те, як я виглядаю, - розповідає Піаніст.

Спеціально для другої річниці Революції художниця Беата Куркуль, що створює картини з зображенням захисників України на фронті, створила малюнок з Піаністом Майдану.
Девіз Piano Extremist: "У кожного своя зброя - дій!".

Виступ відбудеться в рамках туру музиканта містами України. Крім Полтави в нашій області він відвідає ще Кременчук, Миргород та Лубни.

Це вже не перший виступ музиканта у Полтаві. Минулого разу він грав під відкритим небом на бруківці у центрі міста наприкінці жовтня 2014 року. Тепер його концерт пройде біля Білої Альтанки. Організатор заходу - "Полтавський Батальйон Небайдужих".

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?