Авторизация

Котелевська райрада вирішила, що російські вантажівки не мають їздити Україною

Котелевська райрада вирішила, що російські вантажівки не мають їздити Україною
Котелевська райрада вирішила, що російські вантажівки не мають їздити Україною

І, судячи з допису у Фейсбук Валерія Чернякова, яким активно діляться в соцмережі полтавські "свободівці", зробили депутати райради це не зовсім добровільно.

Пан Черняк написав: "Сьогодні відвідали з комбатантами "Легіону свободи" сесію Котелевськоі районної ради, яка не хотіла голосувати подання депутата від Свободи Олександра Ілюхи щодо заборони транзиту російських фур через територію України. Після "дружньої" бесіди сесія одноголосно підтримала пропозицію".

На сайті Котелевської райдержадміністрації теж повідомляється, що сьогодні, 7 квітня, під час засідання позачергової сьомої сесії райради одноголосним рішенням депутати прийняли звернення до Кабінету Міністрів про недопущення транзиту російського вантажного транспорту територією України з ініціативи депутатів фракції "Свобода". Депутат Сергій Васильєв при цьому зауважив не допустимо й українським вантажівкам їздитиї Росії. У повідомленні йдеться, що на сесії був присутній й "десант з Полтави" - група громадських активістів, учасників антитерористичної операції з Полтави, заступник голови обласної ради Анатолій Ханко, депутат Полтавської міської ради Юліан Матвійчук.
Ще одне звернення котелевські депутати вирішили направити Президентові та Верховній Раді України. Воно стосується відсутності зрушень у децентралізації влади в Україні та необхідності змінити уряд.

Вирішували депутати і питання, які безпосередньо стосуються життя району. Зокрема, виділили 100 000 гривень на придбання житла для лікарів. Адже місцева лікарня потребує укомплектування вакантних посад. Виділили кошти й дитячо-юнацькій спортивній школі "Юність" для перевезення спортивних команд району на обласні змагання.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?