Авторизация

У Кременчуці закінчується опалювальний сезон і розпочинається ремонт доріг

У Кременчуці закінчується опалювальний сезон і розпочинається ремонт доріг
У Кременчуці закінчується опалювальний сезон і розпочинається ремонт доріг

Про закінчення опалювального сезону сьогодні говорили у міськвиконкомі Кременчука під час щотижневої апаратної наради.
Як зазначив начальник управління житлово-комунального господарства міста Іван Москалик, на підставі прогнозів синоптиків, вже цього тижня теплові мережі Кременчука можна буде відключати від теплоносія. Відповідно до нормативів має триматися на рівні +8 градусів за Цельсієм упродовж трьох днів.

У кременчуцьких школах теплоносій вже відключено, оскільки з 4 квітня учні загальноосвітніх закладів пішли на весняні канікули. Відключати дитсадки від тепла ще зарано, вважають в міськвиконкомі.

Із 4 квітня у поліклініках міста обігрів виключатимуть після 17 години, а включатимуть за 2 години до початку роботи закладів. У стаціонарах лікарень тепло не поки що відключатимуть.

Міський голова Віталій Малецький зазначив, що з метою економії енергоресурсів та бюджетних коштів, із 4 квітня відключено від теплоносія адміністративну будівлю виконавчого комітету Кременчуцької міської ради. А от до відключення опалення по місту, необхідно підходити зважено. Міський голова доручив начальнику УЖКГ міста Івану Москалику слідкувати за температурними показниками зовнішнього повітря і бути готовим до процесу відключення тепла.

Під час наради також повідомлено, що нараді КП «Шляхове ремонтно-будівельне управління» розпочинає підготовчі роботи до поточного ремонту доріг. Перед укладанням, асфальт на пошкоджених ділянках дороги зніматимуть за допомогою фрези. Роботи розпочнуть на вулиці Першотравневій, в районі центрально ринку. А вже з 6 квітня на підготовлених ділянках почнуть укладати асфальт.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?