Авторизация

У Полтаві хлопці пограбували перехожого, щоб продовжити святкування дня народження товариша

У Полтаві хлопці пограбували перехожого, щоб продовжити святкування дня народження товариша
У Полтаві хлопці пограбували перехожого, щоб продовжити святкування дня народження товариша

Працівники відділення поліції № 1 міста Полтава затримали трьох молодиків, які увечері пограбували перехожого.
Хлопці разом святкували день народження свого товариша. Коли закінчилась випивка, вирішили пошукати гроші на її придбання на вулиці.

Телефонний дзвінок про те, що молоді хлопці б’ють на вулиці чоловіка надійшов у поліцію від полтавки, яка стала випадковим свідком події. Жінка уже на місці злочину показала поліцейським напрямок, в якому втікали грабіжники та описала їхні прикмети.

За інформацією відділення поліції №1 Полтавського відділу ГУНП в Полтавській області, розпитавши мешканців прилеглих будинків, поліцейським вдалось встановити під’їзд, у який забігли молодики. З квартири на першому поверсі лунала музика. Правоохоронці представились і попросили відкрити. Шум за дверима відразу припинився. Зрозумівши, що вийшли на слід грабіжників, щоб запобігти їх втечі, поліцейські «підстрахували» вікна, які виходили у двір. Там, як і передбачали, зустріли десяток молодих людей, які збирались втікати. Серед них, як з’ясувалось згодом, були і троє грабіжників.

Речі та гроші, які злоамисники відібрали у потерпілого, вилучено та повернено власнику. Ррозпочате кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Юнакам, яким лише 18, 17 та 16 років, загрожує тепер від 4 до 6 років позбавлення волі.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?