Авторизация

На Полтавщині шукають шляхи налагодження співпраці з нафтогазовидобувними підприємствами

На Полтавщині шукають шляхи налагодження співпраці з нафтогазовидобувними підприємствами
На Полтавщині шукають шляхи налагодження співпраці з нафтогазовидобувними підприємствами

Із ініціативою створити Асоціацію нафтогазовидобувних підприємств голова обласної ради Олександр Біленький та голова облдержадміністрації Валерій Головко звернулись до представників провідних підприємств галузі під час засідання круглого столу. Така організація має сприяти налагодження співпраці між владою, бізнесом та громадами.

- Під час сесій обласної ради ми не погодили жодного дозволу для підприємств нафтогазовидобувної галузі. Але це не повинно сприйматись, як протидія розвитку. Депутати обласної ради хочуть прозорих правил у цьому питанні, протестують проти тиску і позбавлення місцевих громад права вирішувати долю ресурсів, зосереджених на їхніх територіях. І саме діяльність у рамках Асоціації допоможе нам налагодити діалог з підприємцями, почути їх пропозиції по співпраці з місцевими громадами, - сказав голова обласної ради.

Представники нафтогазовидобувних підприємств підтримали створення нової організації, яка б сприяла розв’язанню проблем. Форма і назва її ще обговорюватимуться. Голова ОДА дав доручення керівнику департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Інні Іщенко узгодити усі організаційні питання щодо співпраці з підприємствами галузі.

- Форма тут не головне. Важливо, щоб асоціація, чи робоча група, чи координаційна рада - яку б назву організація не носила - була незалежною від усіх органів влади, але і враховувала інтереси місцевих громад, де підприємства Полтавщини ведуть видобуток, - зазначив голова облдержадміністрації Валерій Головко.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?