Авторизация

Депутати Полтавської облради у Глобиному поговорили про екологічні проблеми міста

Депутати Полтавської облради у Глобиному поговорили про екологічні проблеми міста
Депутати Полтавської облради у Глобиному поговорили про екологічні проблеми міста

За ініціативи голови обласної ради депутати облради зібрались у Глобиному, щоб обговорити екологічні проблем району.
Про них Олександр Біленький наслухався під час особистого прийому громадян 9 березня. Місцеві жителі скаржилися на забруднення повітря в місті і районі промисловими підприємствами, деякі з яких ще й побудовані з порушенням норм екологічної безпеки.

Прозвітувати перед депутатами про екологічні заходи на промислових об'єктах прийшли представники лише двох виробничих підприємств. Начальник Державної екологічної інспекції області Сергій Кравченко запропонував два варіанти початку вирішення екологічних проблем глобинців. За згодою власників підприємств, спеціально створена комісія перевіряє їхню роботу підприємств та вивчає документацію. Або ж планові перевірки проводяться за зверненням громадян із погодженням з Державною екологічною інспекцією, але вже без згоди підприємців. Про такі перспективи розповів начальник Державної екологічної інспекції області Сергій Кравченко. Про своє рішення власники підприємств мають повідомити протягом тижня.

- Я сподіваюся, що власники підприємств підуть назустріч побажанням громади і згодяться на добровільну перевірку своїх об'єктів. Екологічні проблеми потрібно вирішувати спільно у конструктивному діалозі. Переконаний, що у чистому довкіллі повинні бути зацікавлені як місцеві жителі, так і представники бізнесу, - сказав голова обласної ради Олександр Біленький.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка