Авторизация

82-річну мешканку Полтавщини пограбував 26-річний розбійник

82-річну мешканку Полтавщини пограбував 26-річний розбійник
82-річну мешканку Полтавщини пограбував 26-річний розбійник

Минулого тижня до чергової частини Козельщинського відділення поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на жінку.
Слідчо-оперативна група з’ясувала, що напередодні ввечері невідомий чоловік, розбивши віконне скло, вліз до будинку пенсіонерки. Зловмисник штовхнув стареньку на підлогу та забрав її мобільний телефон і 700 гривень.

Відомості про дану подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло).

Працівники сектору кримінальної поліції встановили особу розбійника і затримали 26-річного раніше судимого жителя Кременчуцького району.

За інформацією Козельщинського відділення поліції ГУНП в Полтавській області, наразі триває досудове розслідування. Покаранням за скоєний злочин може бути від семи до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.


До речі, вчора в Кременчуцькому районі вночі молодик вдерся в оселю 78-річної жінки, погрожуючи і застосувавши силу, відібрав гроші – 45 грн.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка