Авторизация

У Гадяцькій РДА обговорили стан автомобільного моста через Псел

У Гадяцькій РДА обговорили стан автомобільного моста через Псел
У Гадяцькій РДА обговорили стан автомобільного моста через Псел

30 березня відбулася розширена нарада Гадяцької райдержадміністрації за участі начальника ГУ ДСНС України у Полтавській області Володимира Салогуба, керівництва районного сектору Головного управління ДСНС області та інших спеціалізованих служб.

Говорили, про ситуацію на водних об’єктах району та гідроспоруд на них. Так, фахівці Служби порятунку зазначили, що на території Гадяцького району протікає 13 річо. Зокрема р. Псел має загальну довжину 717 км, в межах області – 350 км, вмежах району – 86,5 км. Усього в районі 40 мостів та 2 шлюз-регулятори. Автомобільний міст через річку Псел, вантажопідйомністю 18 тонн, який було збудовано у 1963 році, є аварійним й існує загроза виникнення надзвичайної ситуації у разі подальшої його експлуатації.

Начальник Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимир Салогуб запропонував ініціювати проведення додаткової технічної експертизи мосту та віднайти можливість для проведення ремонтних робіт цієї гідроспоруди. І зазначив, аби запобігти біді, необхідно контролювати вагу вантажних автомобілів, які проїжджають через міст, аби вона не перевищувала норму. Саму норму теж треба переглянути, зменшивши до 10 або 5 тонн.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка