Авторизация

Із початку року понад 6 тис. мешканців Полтавщини задекларували доходи

Із початку року понад 6 тис. мешканців Полтавщини задекларували доходи
Із початку року понад 6 тис. мешканців Полтавщини задекларували доходи

Із них 5218 громадян – це ті, які були зобов’язані подати податкову декларацію про майновий стан і доходи.

Найбільше декларацій подано до Кременчуцькій об’єднаній державні податкові інспекції - 1476 та Полтавської ОДПІ – 865 громадян.

За інформацією Головного управління ДФС у Полтавській області, загальна сума податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб складає 11 млн. 950 тис. грн. Найбільша сума податку на доходи фізичних осіб, яка підлягає сплаті до бюджету визначена по Кременчуцькій ОДПІ та складає майже 3 млн. 90 тис. грн.

Із початку кампанії декларування найбільше (2987) було подано декларацій про майновий стан і доходи громадянами від продажу сільськогосподарської продукції. Дохід від успадкованого чи отриманого в дарунок майна задекларували 1734 громадян області, дохід від операцій з інвестиційними активами за 2015 рік – 45.

Із початку року правом на отримання податкової знижки скористалися 950 мешканців Полтавщини. Найбільше таких у державній податкові інспекції у м. Полтаві (244 особи) та Кременчуцькій ОДПІ (214 осіб). Сума повернутого з бюджету податку на доходи фізичних осіб становить близько 300 тис. грн.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?