Авторизация

Минулого року на Полтавщині 16 сім’ям загиблих учасників АТО поліпшено житлові умови

Минулого року на Полтавщині 16 сім’ям загиблих учасників АТО поліпшено житлові умови
Минулого року на Полтавщині 16 сім’ям загиблих учасників АТО поліпшено житлові умови

На Полтавщині мешкають 5468 учасників бойових дій (АТО), з яких 97 осіб є інвалідами, та 112 сімей загиблих ветерана війни.

Із 2014 року за ініціативою Департаменту праці та соціального захисту населення Полтавської облдержадміністрації запроваджено соціальне супроводження всіх сімей загиблих учасників АТО. На 112 сімей складено «соціальні паспорти» й забезпечується вирішення їхніх проблемних в межах компетенції органів місцевої влади. У цьому році запроваджено соціальний супровід інвалідів, які отримали поранення, втратили функціональні можливості нижніх кінцівок під час участі в АТО.

В області діє обласна Комплексна програма соціального захисту і соціального забезпечення населення області на 2013-2020 роки. На соціальний захист учасників АТО і членів сімей загиблих за минулий рік виділено 12,5 мільйонів гривень. В 2015 році за кошти програми оздоровлено 1782 учасники АТО та членів їх сімей. В цьому році буде продовжено надання санаторно-курортних послуг демобілізованим учасникам АТО. За попередніми даними, у 2016 році є потреба у 1564 путівках на загальну суму 6 мільйонів 100 тисяч гривень.

У 2015 році поліпшення житлових умов потребувало 28 сімей учасників АТО. Усі були забезпечені житлом, в тому числі 16 сімей загиблих учасників АТО та 5 інвалідів - учасників бойових дій. На обліку в органах місцевої влади наразі перебуває 9 сімей загиблих учасників АТО, які потребують поліпшення житлових умов. У 2016 році продовжують діяти державні програми забезпечення житлом сімей учасників АТО - загиблих та інвалідів I –II групи. Після виділення коштів, райдержадміністрації та міськвиконкоми придбають житло для сімей, що перебувають на обліку.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?