Авторизация

У Глобиному хочуть "переприсвятити" пам’ятник комсомольцям учасникам визвольного руху

У Глобиному хочуть "переприсвятити" пам’ятник комсомольцям учасникам визвольного руху
У Глобиному хочуть "переприсвятити" пам’ятник комсомольцям учасникам визвольного руху

Глобинська міськради повідомляє про цікаву пропозицію від громадськості міста дещо змінити зовнішній вигляд та перейменувати пам’ятник комсомольцям 20-років, що знаходиться в центрі міста.
Пропонується прибрати радянсько-комуністичну символіку з барельєфів та написи, що суперечать вимогам закону України про декомунізацію, й "перепресвятити" пам’ятник тим, хто зі зброєю в руках відстоював державність України на початку ХХ століття, написавши ньому: "Українським патріотам - учасникам визвольного руху 20- років ХХ століття".

Глобинські можновладці мотивують доцільність такого перетворення тим, що пам’ятник у задовільному стані, знаходиться серед скверу і потрібно буде прибрати дерева, щоб забезпечити доступ спеціальній техніці для знесення пам’ятника. Ну, і звичайно, роботи з демонтажу потребуватимуть значних зусиль та коштів міського бюджету. Керівництво Глобинської міської же повідомило про таку пропозицію Полтавську обласну державну адміністрацію й попросило підтримати ініціативу громадськості міста Глобине, яка дає можливість ефективно та з користю зберегти об’єкт, що потребував значних матеріальних витрат на його виготовлення і встановлення та зекономити значні кошти, витрати яких потребуватиме його демонтаж.

Ось такий блюзнірський підхід до переосмислення історії України продемонстрували глобинські чиновники. Не здивує, якщо виявиться, що ініціатива громадськості лише відмовка, а ідея народилась в кабінетах міськради.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?