Авторизация

У Кременчуці на верхні поверхи багатоповерхівок не надходить вода. Міська влада шукає вихід

У Кременчуці на верхні поверхи багатоповерхівок не надходить вода. Міська влада шукає вихід
У Кременчуці на верхні поверхи багатоповерхівок не надходить вода. Міська влада шукає вихід

Проблема виникла через відключення ПАТ "Полтаваобленерго" від електропостачання насосних підстанцій КП "Кременчукводоканала".

Шляхи виходи з "водяної кризи" шукали сьогодні на щотижневій апаратній нараді у Кременчуцькому міськвиконкомі.

Як зазначив заступник міського голови Дмитро Кравченко, причиною виникнення конфлікту є апеляційна скарга виконавчого комітету Кременчуцької міської ради щодо неправомірного розірвання ПАТ "Полтаваобленерго" договору оренди внутрішньо квартальних теплових мереж КП "Благоустрій Кременчука". Вона змусило кременчуцьких енергетиків шукати заходи впливу задля визнання міською владою одноосібно розірваного договору оренди ПАТ "Полтаваобленерго".

Наразі сума боргу КП "Кременчукводоканал" перед енергетичної компанією становить 11 млн. гривень. Втім, якщо порівнювати з іншими містами Полтавської області, ця сума є не найбільшою. Крім того, ПАТ "Полтаваобленерго" теж винне КП "Кременчукводоканал" за спожиту воду. І за таких умов можна знайти взаєморозуміння та досягти компромісу можна досягти, не беручи в заручники містян.

Міський голова Віталій Малецький наголосив, що міська влада робить все можливе аби вода в оселях кременчужан була постійно. Наразі ведуться перемовини про проведення взаєморозрахунків між КП "Кременчукводоканал" і ПАТ "Полтаваобленерго".Попередня домовленість під час зустрічей із керівництвом ПАТ "Полтаваобленерго" з цього питання була досягнута. Про це повідомляє прес-служба міськради Кременчука.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?