Авторизация

На Полтавщині молодик вдома облаштував цех з виробництва опію

На Полтавщині молодик вдома облаштував цех з виробництва опію
На Полтавщині молодик вдома облаштував цех з виробництва опію

Співробітники Котелевського райвідділу поліції затримали 39 – річного місцевого мешканця, який вдома виготовляв наркотики. Про це повідомляє ГУНП в Полтавській області.

Інформацію про те, що раніше судимий чоловік вдома займається виготовленням та зберіганням наркотичних речовин, правоохоронці отримали ще на початку 2016 року.

За словами начальника поліції Котелевського району Віталія Браславця, під час обшуку в помешканні селянина, силовики знайшли та вилучили опій ацетильований та препарати для його виготовлення.

Як пояснив чоловік, усе це він зберігав для власного вживання. Також під час обшуку встановлено, що підозрюваний неодноразово безкоштовно надавав приміщення свого будинку 40-річному односельцю для виготовлення та вживання розчину опію.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ознаками правопорушень, передбачених ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), та за ч.1 ст.317 Кримінального кодексу України (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

За наркотичну пристрасть чоловіка можуть позбавити волі на строк від трьох до п'яти років.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка