Авторизация

Журналісти та "кіборги" пропонують полтавцям зануритись в "АД-242"

Журналісти та "кіборги" пропонують полтавцям зануритись в "АД-242"
Журналісти та "кіборги" пропонують полтавцям зануритись в "АД-242"

Фото sectorpravdy.com

Книгу про захисників Донецького аеропорту "АД- 242. Історія мужності, братерства та самопожертви" журналістки "Радіо Свобода" Ірини Шторгін презентують у Полтаві 29 березня.

Полтавці матимуть нагоду поспілкуватися як з автором видання, так і з "кіборгом" під позивним "Шерлок", який обороняв стратегічний об'єкт з 30 грудня 2014 року по 15 січня 2015-го.

За словами організаторів заходу, "АД-242" - це спроба узагальнити факти й відтворити історію оборони аеропорту "Донецьк" (АД). Також видання містить коментарі експертів щодо ролі цієї баталії у гальмуванні агресії Кремля, відповіді на запитання бійців від начальника Генерального штабу ЗСУ Віктора Муженка та десятк ексклюзивних світлин, наданих "кіборгами" та кореспондентом Los Angeles Times Сергієм Лойком.

Перший захід, на якому представлятимуть історію про мужніх захисників донецького летовища відбудеться на історичному факультеті Полтавського національного університету. Початок о 10.00.

Вдруге мешканці Полтави матимуть нагоду послухати розповіді про військові події о 15.30 у приміщенні бібліотеки-філіалу №4 (вул. Фрунзе, 141).

Третя презентація відбудеться в галереї актуального мистецтва "Арт-місія" (вул. Паризької комуни, 20/1). Початок о 18.00.

Вхід вільний.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка