Авторизация

ПЗМС повертається у "бронзову" гонку

ПЗМС повертається у "бронзову" гонку
ПЗМС повертається у "бронзову" гонку

Футзалістки полтавської команди ПЗМС створили міні-сенсацію, перегравши на своєму майданчику лідера чемпіонату - "IMS-НУХТ".

За останні тижні команди зустрічалися між собою вже втретє. Нагадаємо, що в двох матчах півфіналу Кубка України полтавки поступилися з загальним рахунком 3:14.

Здавалося, що і третє очне протистояння стане продовженням двох попередніх. Уже перша ж небезпечна атака гостей завершилася точним ударом Титової. Але ПЗМС доволі швидко прийшов до тями: Юлія Дударчук вразила "дев’ятку" воріт суперника. Ще через кілька хвилин та ж Дударчук скористалася помилкою воротаря киянок й ударом головою вивела ПЗМС уперед – 2:1.

"IMS-НУХТ" відновив рівновагу після того, як не порозумілися Шаповал і Цикаленко. Здавалося, небезпечна атака гостей завершиться нічим, але прикрий автогол засвітив на табло "2:2".

Такий розвиток подій не вибив з колії наших дівчат і вони змогли створити собі комфортну перевагу в рахунку. Юлія Дударчук оформила хет-трик, вдало зігравши на добиванні, а Маргарита Мочалова забила гол-красень після пасу Таїсії Бабенко.

Після перерви ПЗМС грамотно відсунув гру від власних воріт і тривалий час киянкам взагалі не вдавалося створити нічого попереду. В той же час полтавки дуже гостро контратакували й не використали кілька можливостей довести рахунок до 5:2, за що і були покарані нервовою кінцівкою.

Гол гостей за кілька хвилин до фінальної сирени відродив інтригу. Тренер "IMS-НУХТ" випустив замість воротаря польового гравця і його команда була близькою до того, щоб здобути очко. Але наші дівчата відстояли таку необхідну перемогу.

Тепер ПЗМС має по дев’ять очок з дніпропетровською "Злагодою" і доля бронзових нагород, скоріш за все, вирішиться в очному протистоянні цих команд, яке відбудеться в Полтаві.

Більше того, перемога підопічних Миколи Кудацького повернула інтригу в боротьбу за золото. Чемпіонство "IMS-НУХТ" тепер уже не виглядає таким беззаперечним, як два тури тому. Киянки випереджають "Біличанку-НПУ" всього на три очки.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка