Авторизация

Судитимуть мешканку Полтавщини, яка вбила власного чоловіка

Судитимуть мешканку Полтавщини, яка вбила власного чоловіка
Судитимуть мешканку Полтавщини, яка вбила власного чоловіка

Цими днями слідчим управлінням ГУНП завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства чоловіка власною дружиною.

За інформацією слідчого управлінням ГУНП, одного вечора у січні цього року після чаркування молоде подружжя посварилось через ревнощі. Жінка не втрималась, схопила до рук ножа та нанесла ним удар чоловіку у груди, поціливши у серце. Потім вона холоднокровно почала замітати сліди злочину: перемістила тіло чоловіка з будинку до туалету, розташованого на її подвір'ї, помила підлогу та змила сліди крові з ножа, а потім лягла собі відпочивати.

Та, не зважаючи на старання вбивці відвести підозри, слідчими були знайдені сліди злочину та зібрані беззаперечні докази винуватості жінки. Наразі вона перебуває під вартою, їй оголошено підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) обвинувальний акт затверджений прокуратурою області спрямовано до суду.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?