Авторизация

Працівники "Полтавафам" знову перекривали дорогу

Працівники "Полтавафам" знову перекривали дорогу
Працівники "Полтавафам" знову перекривали дорогу

Нагадаємо, дорогу працівники цього підприємства перекривали 18 березня. І тоді, і зараз протестують вони проти новопризначеного керівника, дії якого ведуть "Полтавафарм" у глухий кут.

За інформацією Полтавського районного відділення ГУНП в Полтавській області, більше 50-ти людей об 11.00 перекрили рух транспорту на автомобільній дорозі Київ – Харків в районі села Супрунівка. Охорону громадського порядку забезпечують близько 20-ти поліцейських. Станом на 13.30 рух транспорту на вказаній ділянці дороги повністю відновлений.

А зранку люди протестували біля будинку обласної влади, але намарно: до них ніхто не вийшов. Журналіст видання "Коло" поспілкувався з протестувальниками і наводить слова Сергія Горбаня, заступника директора "Полтавафарм":

– Нічого не вирішується. У нас заблоковані рахунки, а завтра люди повинні отримати зарплату. Крім того є соціальні програми, в яких ми беремо участь. Наголошували, що зараз вже є проблема з інсуліном, якого у нас у залишках десь на два тижні. Ми не можемо купити і заплатити, а брати у постачальників в борг не можемо, – зазначає Сергій Горбань. – Крім того, українські фірми знають, яка ситуація на "Полтавафарм", і просто бояться щось везти в нашу область, бо розуміють – оплати за це не отримають. Є та сама проблема із наркотичними засобами, якими в області займається тільки "Полтавафарм", а це і відпуск лікарням. Запасу тижні на три. Поки ми намагаємося домовитися, нам обіцяють різноманітні зустрічі, усе тягнеться, а проблема не вирішується.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка