Авторизация

На Полтавщині знову ховали бійця, вбитого снайпером у зоні війни

На Полтавщині знову ховали бійця, вбитого снайпером у зоні війни
На Полтавщині знову ховали бійця, вбитого снайпером у зоні війни

18 березня у селі Тимофіївка Плішивецької сільської ради Гадяцького району попрощалися з Олегом Миколайовичем Перепелятником, який загинув від кулі на Сході України.

Провести бійця в останню дорогу прибула сила-силенна людей з ближніх і далеких сіл, товариші, колеги, рідні, військові, представники влади.

Напередодні труну з тілом воїна зустрічав чи не увесь Гадяч та Книшівка, де навчався загиблий. Люди вишикувалися по центральних вулицях величезним живим ланцюгом, тримаючи прапор України або свічку, хтось стоячи на колінах та зі словами "Герої не вмирають" провели до рідного села Тимофіївка. Загиблий на цьому світі залишив маму та двох братів.
Олег Перепелятник народився 1 грудня 1979 року в селі Халимонове Бахмацького району Чернігівської області. Дитинство провів у селі Тимофіївка Гадяцького району. Навчався у Плішивецькій загальноосвітній школі І-ІІ ступенів, Книшівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Після її закінчення з 1997 по 1999 рік проходив строкову військову службу у Володимир-Волинську. Після служби в армії навчався в професійно-технічному училищі №10 м. Полтава та професійно-технічному училищі №47 м. Гадяч, де здобув професію водія. З 2002 року працював трактористом у сільськогосподарському ТОВ "Мрія". Пізніше - помічником бурильника в бурових компаніях "БУКРОС" (2005 по 2011 рік), НВП Технотерра (2011-2013), СБК "Бізон" (з 2013 року). На початку березня 2015 року був мобілізований до лав Збройних Сил України. Був убитий снайпером 16 березня 2016 року.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка