Авторизация

У Кременчуці масово потруїлися школярі - активісти

У Кременчуці масово потруїлися школярі - активісти
У Кременчуці масово потруїлися школярі - активісти

У Кременчуцькій загальноосвітній школі номер один – масове отруєння дітей. Батьки з дітьми, починаючи з четверга, один за одним звертаються до інфекційного відділення дитячої лікарні з симптомами харчового отруєння.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбук" повідомляє благодійний фонд "Нова хвиля-3000".

"Багато дітей після четверга та п'ятниці вдома з батьками відпиваються "Регідроном", "Поляною квасовою" і т.д. Почали надходити діти з різних класів першої школи в інфекційне відділення дитячої лікарні зі скаргами на блювоту, нудоту та запаморочення. У деяких піднялася температура", - йдеться у повідомленні.

Між тим заступниця мера Кременчука з питань охорони здоров'я Ольга Усанова у коментарі "Кременчуг.Today" зазначила, що про масове отруєння дітей не може бути мови. За словами чиновниці, протягом останніх трьох днів до міської дитячої лікарні звернулись лише четверо учнів школи №1. Усанова підкреслила, що лише в однієї дитини медики діагностували харчову токсикологічну інфекцію. Решті поставлений діагноз "ГРВІ з симптомами у вигляді нудоти та блювоти".

Медики повідомили, що у інфекційному відділенні дитячої лікарні Кременчука наразі перебувають близько 80 дітей, тож, на їхню думку, говорити про спалах інфекції у школі несправедливо.

Тим не менш, містяни зазначають, що після появи інформації про масове отруєння у соцмережах, заступниця мера дала розпорядження міському відділу охорони здоров'я та керівництву дитячих медзакладів максимально підготуватися до будь-якого розвитку подій. У якості запобіжного заходу вибірково перевірять шкільні їдальні, у тому числі й у школі №1.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?