Авторизация

У Кременчуці СБУ проведе юнацький турнір із дзюдо

У Кременчуці СБУ проведе юнацький турнір із дзюдо
У Кременчуці СБУ проведе юнацький турнір із дзюдо

І Всеукраїнський юнацький турнір із дзюдо, присвячений співробітникам СБУ, які загинули під час виконання службових обов’язків в районі проведення АТО, відбудуться у Кременчуці 20 березня.

Організаторами є Служба безпеки України та Федерація дзюдо Полтавської області. До участі запрошені більше 250 юнаків з усієї України, які боротимуться у 20-ти вагових категоріях. Змагання обслуговуватимуть судді Міжнародної та Національної категорії Федерації дзюдо України.

Після завершення попередніх та фінальних сутичок, переможці будуть нагороджені грамотами, кубками та медалями. Вручатимуть їх видатні українські спортсмени, чемпіони світу та Європи.

За інформацією прес-центру СБ України, у рамках турніру планується провести фотодокументальну виставку, пам’яті подвигу українських вояків – співробітників української спецслужби, які віддали своє життя у боротьбі за територіальну цілісність і незалежність України. Виставка базується на документах, фотоматеріалах та є живою хронікою подій останніх двох років.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?