Авторизация

У Полтаві відбудеться масштабний велопробіг

У Полтаві відбудеться масштабний велопробіг
У Полтаві відбудеться масштабний велопробіг

26 березня в Полтаві стартує масштабний велопробіг за участю дітей та дорослих, всіх учасників чекають призи та чудовий настрій.

Цього дня, біля Монумента Слави, зберуться ті, хто побажає стати учасником історичного велопробігу і прагне отримати яскраві емоції!

Для участі у велопробігу необхідно пройти реєстрацію на сайті "ВелоПолтава". Після реєстрації кожен учасник стає претендентом на призи, які розігруються для всіх. Розіграш відбудеться на фініші у ТРЦ Екватор. Серед призів - 3 дорослих велосипеди, 1 дитячий байк, близько 5 сертифікатів на суму 500-800 гривень на придбання велосипедного спорядження.

Полтавців чекають майстер-класи від профі велосипедного екстриму - бейміксерів. Перед стартом налагодженням велосипедів займуться майстри цієї справи, щоб кожен велосипедист вирушав на пробіг з упевненістю не тільки в собі, а й у своєму транспорті. Веселити любителів велоспорту будуть і жартівливі атракціони за участю колісного транспорту - самокатів на 3-4 особи, і катання на велоколісницях, а також битва "римлян проти варварів".

На фініші, крім розіграшу призів, на любителів велоспорту та їх фан-команд чекає концерт, міні фуд-фест із кращими пропозиціями від кафе і ресторанів ТРЦ Екватор, а також атракціони і виносна торгівля від гіпермаркету Велмарт.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка