Авторизация

Учасники конфлікту на Хорольському заводі дитячого харчування вирішили домовлятися

Учасники конфлікту на Хорольському заводі дитячого харчування вирішили домовлятися
Учасники конфлікту на Хорольському заводі дитячого харчування вирішили домовлятися

Перший заступник голови обласної ради Євгеній Холод вважає, що після особистої зустрічі з керівництвом та трудовим колективом ТОВ "Хорольський завод дитячого харчування" вдалося значним чином зняти соціальну напругу та розпочати конструктивний діалог усіх сторін щодо розв'язання конфлікту, який виник усередині підприємства. Про це повідомляє прес-служба облради.

Домовлено, що працівники припиняють акції протесту та вже сьогодні у звичному режимі виходять на роботу. Також наступного тижня дирекція ТОВ "Хорольський завод дитячого харчування" представить план розвитку підприємства та підпише колективний трудовий договір з працівниками. Зараз розроблений договір переданий працівникам для ознайомлення та можливості надання пропозицій та зауважень. Радикальних дій щодо працівників, які вдалися до протестних акцій не буде. Кількість охорони на підприємстві буде значно зменшено. Також не передбачатиметься скорочення персоналу, натомість керівництво зобов'язалося підняти заробітні платні на 25%.

Крім того, керівництво підтвердило, що працівники, які зараз перебувають у зоні антитерористичної операції залишаються працювати на підприємстві ТОВ "Хорольський завод дитячого харчування", і наразі детально вивчається питання щодо компенсація їхньої заробітної платні.

Євгеній Холод пообіцяв, що зробить усе від нього залежне, щоб ті зобов’язання та обіцянки, які взяли на себе представники власника перед трудовим колективом, були в повній мірі виконані.

Тим часом, міський голова Хоролу Сергій Волошин стурбований не лише подальшою долею заводу й колективу, а й впливом проблемної роботи підприємства на життєдіяльність міста. Зокрема, проблемою неналежного утримання комбінатом очисних споруд, яка останнім часом особливо загострилась і може призвести до екологічної катастрофи в місті. Сергій Волошин намагався вести конструктивний діалог з представниками керівного складу підприємства. 14 березня на завершальній фазі акції протесту опівдні на території заводу відбулася бесіда міського голови з фінансовим та генеральним директором, які пообіцяли не вдаватися надалі до "оптимізації" кадрів. Вони запевнили, що жодних загроз для подальшого існування підприємства в найближчій перспективі немає і робочі місця буде збережено. Про це повідомляла прес-служба Хорольської міськради.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка