Авторизация

Ситуацію на Хорольському комбінаті дитячого харчування обговорювали у Полтаві

Ситуацію на Хорольському комбінаті дитячого харчування обговорювали у Полтаві
Ситуацію на Хорольському комбінаті дитячого харчування обговорювали у Полтаві

Голова обласної ради Олександр Біленький і перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Пісоцький звернулись до обласної прокуратури та головного управління Нацполіції Полтавщини з вимогою перевірити людей, які утримують в облозі Хорольський завод дитячого харчування і нікого туди не пускають. Про результати перевірки правоохоронці мають доповісти сьогодні вже до кінця дня.

Про складну ситуацію на підприємстві говорили сьогодні на нараді, куди запросили всі сторони конфлікту.

Голова обласної ради Олександр Біленький завив, що ініційоване створення комісії, яка перевірить діяльність підприємства. До неї увійдуть представники заводу, фірми власника, уповноважені робітничого колективу, депутати обласної ради.

"Та втручатись у вирішення конфліктів корпоративних інтересів, які виникли між керівниками ПАТ"Хорольский молококонсервний комбінат дитячого харчування" та керівниками заводу комісія не буде - це прерогатива правоохоронців і судів", - зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Пісоцький. - Ми стоїмо виключно за інтереси колективу підприємства. Наше головне завдання - щоб завод нормально працював, щоб не було анонсованого раніше скорочення 30% працівників. Інша проблема - відчуження очисних споруд підприємства, про яке йшлося на нарді. Воно загрожує місту екологічною катастрофою, і цього не можна допустити».

Ідею створення комісії активно підтримали представники і трудового колективу заводу, і повірені ПАТ "Хорольский молококонсервний комбінат дитячого харчування", якому юридично належить завод. Думку з цього приводу керівників заводу почути не вдалось - на нараду вони не з'явились.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?